OVER ONS

Passie voor industriële automatisering en de veelzijdigheid van het vakgebied zijn de drijfveer geweest om in 2001 Head industrial op te richten.

Wij bieden ondersteuning in de vorm van advies, engineering, paneelbouw en montage.

De ontwerpfase start met een concept of idee van de klant. De toegeleverde gegevens worden door ons uitgewerkt in een voorlopig concept tekening en PLC software programma waarna samen met de klant de definitieve versie tot stand komt.

overons

Head industrial ontwerpt de complete hardware van de projecten met de software See-Electrical. Met het SEE Electrical pakket worden de schema’s en lay-out van besturingspanelen ontworpen. Door de technologie van het SEE electrical pakket kunnen klemmen -, kabel -, onderdeel – en bestellijsten gegenereerd worden. Waardoor montage en inkoop sneller en efficiënter kunnen werken. Onze panelenbouw kan met de schema’s en lay-out het paneel volledig samenstellen. Na het testen van het paneel en de beoordeling van de klant wordt het paneel op locatie geplaatst en kan de elektromonteur de veld installatie met de gegenereerde kabel – en klemmenlijsten aansluiten.

Als de installatie in bedrijf genomen is en de laatste wijzigingen in de schema’s en het PLC programma verwerkt zijn wordt er een as-built versie van het tekening pakket in paneel geplaatst en een digitale versie van het PLC programma afgeleverd. De klant kan des gewenst een digitale versie in pdf van het tekening pakket ontvangen.

Het ontwerp kan geheel of delen door ons op kantoor en werkplaats gerealiseerd worden, het is ook mogelijk dat iemand bij u op locatie tijdelijke deskundige ondersteuning biedt voor engineering of montage.